My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Poznati

0 294

Snimanje televizijske emisije spojilo je Lepu Brenu i Anu Štajdohar koje se poznaju godinama, godinama i dele veoma zanimljivu priču.

ana štajdohar
ANA ŠTAJDOHARFOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Ovo je bio defintivno susret o kome će se još dugo pričati.

 

Lepa Ana Štajdohar Brena podelile su emotivan trenutak na snimanju popularne emisije.

 

Za mene vrlo emotivan susret”, napisala je Ana pored slike na kojoj grli Brenu, koja je na svom profilu takođe, objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Brena je ovakvu reakciju zaslužila zbog mnogo toga što je uradila u karijeri, ali je ključni razlog Anine reakcije bila činjenica da ju je pevačica pre tridesetak godina čuvala kao bebu.

 

 

Brena je radila kao bebisiterka kada se iz rodnog Brčkog zbog studiranja preselila u Beograd. Bilo je to pre početka njene muzičke karijere, a roditelji Ane Štajdoharnisu mogli ni da naslute da su zaposlili buduću veliku zvezdu. U međuvremenu je postala značajno ime na regionalnoj muzičkoj sceni, a beba o kojoj je brinula odlučila je da poput nje postane pevačica.

Izvor: BLIC.ZENA.RS

0 442

Trenutno glumi u seriji „Moderna porodica”, a nedavno je uvršćena na listu sto najuticajnijih žena sveta, kao treća Latinoamerikanka

Glumica, komičarka, televizijska voditeljka i manekenka Sofija Margarita Vargara (46) stekla je slavu devedesetih godina u televizijskim serijama na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je „Chasing Papi” iz 2003. godine, koji joj je doneo svetsku slavu. Ova zgodna Kolumbijka oduvek je privlačila pažnju javnosti, kako svojim provokativnim fotografijama tako i zapaženim ulogama. Trenutno glumi u seriji „Moderna porodica”, a nedavno je uvršćena na listu sto najuticajnijih žena sveta, kao treća Latinoamerikanka.

 

Rođena je u Barankilji u Kolumbiji 10. jula 1972. u bogatoj porodici stočara i odrasla u izobilju. Vaspitana je u katoličkom duhu i pohađala privatnu dvojezičnu školu. Kako je kasnije govorila, engleski govori i piše perfektno, ali kolumbijskog akcenta nikada nije mogla da se reši. Rano se udala za školsku simpatiju Džoela Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije.

 

– Divno je kada dobijete dete dok ste mladi. Moje prijateljice sada paniče jer nisu našle nikoga s kim bi poželele da rode dete, a to meni nikada nije bio problem – tvrdi Sofija.

 

 

Porodična tragedija

 

Posle razvoda upisala je stomatologiju, ali je pred kraj studija prihvatila da snimi reklamu za gazirani sok i već tada svojom plavom kosom, oblinama i visinom od 170 cm zaintrigirala medije. Otac joj je savetovao da ne započinje karijeru u Holivudu jer će izgledati kao ku*va.

 

– Odgovorila sam mu da sa ovakvim grudima koje sam nasledila od majke već izgledam tako – našalila se jednom prilikom.

 

Kada je njen stariji brat 1988. bio otet i ubijen, skrhana bolom i da bi sačuvala porodicu, zajedno sa njom preselila se na Floridu.

 

 

Ljubavni lomovi

 

Njen ljubavni život nije bio buran. Posle braka imala je samo nekoliko veza. Spekulisalo se kako je 1990. bila u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom, a 2005. s Tomom Kruzom, ali je sreću našla tek s Nikom Loebom 2010. Uprkos veridbi, 2014. došlo je do raskida pa je glumica najavila da će se ubuduće posvetiti isključivo karijeri. Ipak, desilo se drugačije.

 

 

Dobila bitku sa rakom

 

Tokom 2002. godine vodila je ozbiljnu bitku protiv raka. – Uklonili su mi štitnu žlezdu i od tada uzimam lekove. Rešila sam se opake bolesti, ali i shvatila kako ću ceo život morati da budem pod terapijom. Prihvatila sam sve što se dešava s mojim telom i, evo, sada mogu da kažem kako u poslednjih deset godina nisam imala problema. Pažljivo sledim sve što mi doktor kaže i redovno radim analizu krvi – otkrila je slavna glumica koja i danas redovno pije lekove koji joj regulišu nivo hormona.

 

 

Svadba na Floridi

 

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Džo Manđanijelo (38) priznao je da je čekao 4,5 godine da bi je osvojio. Venčali su se 22. novembra 2015. godine pred 400 zvanica. Par je planirao i da proširi porodicu, ali se to još uvek nije desilo.

 

 

izvor:stil.kurir.rs

0 377

Smrt petnaestogodišnjeg sina je bila jedina tragedija koju nije uspela da prevaziđe

Danas joj se ljubitelji filma dive zbog neverovatne moći transformacije – od nevine i naivne princeze Sisi i imidža kojeg je imala u Nemačkoj i Austriji, pa do zavodnice u filmovima sa svojom velikom ljubavlju, Alenom Delonom do ikone avangarde sedamdesetih.

 

Sve je to, uključujući i buran privatni život, za svoje 43 godine života preživela glumica Romi Šnajder.

 

Rođena je kao Rouzmeri Magdalena Albah 1938. godine u Beču, u porodici gde su se svi tradicionalno bavili glumom. Otac, Volf Albah Reti bio je Austrijanac, a majka Magda Šnajder bila je Nemica. Pozorišna glumica bila je čak i baka Roza Albah Reti. Imala je brata Volf-Dietera, a karijeru je kasnije nadgledao njen očuh, Hans Herbert Blachajm, koji je, kako je kasnije i sama Romi shvatila, pokazivao previše interesovanja za Romi i njeno telo.

 

Svoj prvi film snimila je kada je imala 15 godina, a ubrzo se profilisala kao glumica koja “oživljava” princeze – od Viktorije u filmu Mädchenjahre einer Königin, do role koja ju je proslavila širom sveta – uloge princeze Sisi kada je imala 18 godina. Taj film imao je i dva nastavka.

 

Na setu filma Christine, kao 20-godišnjakinja, fatalno se zaljubila u kolegu kojeg je upravo ona odabrala da glumi u filmu – mladog i tada relativno nepoznatog Francuza Alena Delona. Glumac poznat po burnom temperamentu i Romi su se na setu mrzeli i stalno svađali, ali nisu mogli da sakriju hemiju. Nakon završetka snimanja, Romi koja je do tada čuvana “pod staklenim zvonom”, odselila se u Pariz kod ljubavnika Delona.

 

 

Romi i Alen Delon
Romi i Alen Delonfoto: Profimedia

“Da, bila sam princeza, i ne samo ispred kamere. Uvek sam bila princeza, i to mi je dosadilo. Pokušala sam da pobegnem iz te ludačke košulje, iz tog malog sveta, u slobodu Pariza i novog života”, rekla je svojevremeno.

 

Ona i tri godine stariji Delon postali su evropski “zlatni par”. U isto vreme su se obožavali, ali i tako svađali da bi on svako malo otišao na nekoliko nedelja ili meseci, a onda se pokunjeno vratio Romi, koja bi ga uvek primila nazad.

 

Stvar se do kraja raspala kada je Romi shvatila da je glumac imao aferu s pevačicom i glumicom Niko, koja mu je rodila sina Kristijana, kojeg je Delon ostavio roditeljima. Par je tada napokonraskinuo veridbu na kojoj je do tada insistirala konzervativna Romina porodica, šokirana time da godinama žive u vanbračnoj zajednici.

 

Nakon više od pet godina s Delonom, Romi je bila luda od tuge i očaja. Po kuloarima se pričalo da je glumica razmišljala o samoubistvu i da su je prijatelji vodili kod psihijatara. Onda je upoznala nemačkog filmskog i pozorišnog glumca Harija Mejena, koji se zbog nje čak razveo od supruge s kojom je bio 13 godina.

 

 

foto: Profimedia

Romina karijera je i dalje cvetala, a 1966. se i udala za Mejena. Iste godine su postali i roditelji sina Dejvida Kristofera koji je za Romi postao centar sveta, toliko da je zbog toga brak počeo da propada. Kad je 1969. godine zazvonio telefon – Delon je Romi ponudio da zajedno rade na filmu Swimming Pool – ona je, na užas svog supruga, odmah rekla Da. Oni koji su imali priliku da budu na setu tvrde da nije bilo afere, i da su osećanja na ekranu samo senke sećanja, ali mediji su bili prepuni članaka o tome kako se ljubavni par prepustio sudbini i staroj ljubavi.

 

Objavili su i fotografije njihovog rastanka na aerodromu u Nici. Njen suprug Hari se u međuvremenu ubijao od alkohola, nespreman da prihvati njenu verziju priče da ga nije varala. 1973. godine su se razveli, a tada je i Romi počela da pije. Paradoksalno je da je sedamdesetih ostvarila neke od svojih najboljih i najkvalitetnijih uloga, a u isto vreme je stalno bila pripita i naduvenog lica od plakanja, što su govorili šminkeri koji su radili s njom.

 

Dve godine posle razvoda udala se za svog sekretara Danijela Bijasinija, koji je, teško je ne primetiti, bio slika i prilika Alena Delona.

 

“Kao da je našla klona”, komentarisali su mnogi. Dobili su ćerku Saru Magdalenu, a razišli se nakon šest godina veze, 1981. godine. Ali, dve godine pre razvoda, 1979. njen prvi suprug i Dejvidov otac Hari počinio je samoubistvo. Obesio se u svom stanu u Hamburgu, a Romi je neprekidno proganjala griža savesti. Delon, koji je Romi navodno uvek pisao pisma, imao je tri supruge, nebrojene ljubavnice i partnerke, kao i četvoro dece.

 

 

foto: Profimedia

Tačno tokom drugog razvoda, kada Danijel još nije bio siguran hoće li otići ili ne, Romi je zadesila najveća tragedija njenog života. Njen 15-godišnji sin Dejvid bio je u poseti roditeljima svog očuha. Zaboravio je ključeve i odlučio da se popne preko stare “špičaste” ograde. Okliznuo se i jedan šiljak mu je probio bedrenu arteriju.

 

Pao je preko ograde i masivno krvareći puzao do ulaznih vrata, gde je kucao i zapomagao. Njegov očuh se u jednom intervjuu prisetio kako je dečak već počeo da gubi svest u njegovim rukama nakon što je otvorio vrata.

 

“Šest meseci zbog tog događaja nisam izašao iz stana”, rekao je. Dejvid je preminuo nekoliko sati kasnije na operaciji. U bolnicu su u gotovo isto vreme stigli unezverena Romi i Alen Delon, koji se plašio šta bi glumica mogla sebi da uradi u slučaju da joj sin umre. Glumac je, nažalost, imao pravo. Romi je sina nadživela jedva godinu dana. Tih meseci se uništavala alkoholomkoji joj je nagrizao srce, pa je Romi u 43. godini u svom domu u Parizu preminula od srčanog udara, a neki kažu doslovno – od slomljenog srca.

 

 

foto: Profimedia

Delon se pobrinuo da nakon sahrane i Dejvidovi ostaci budu prebačeni u isti grob gde leži Romi, a na spomenik je položio identičan buket grimiznih ruža kakav joj je doneo prvog dana snimanja filma Christinekada su se i upoznali.

 

Zvezdi više od 45 filmova Francuska je odala počast tako što je ustanovila filmsku nagradu Prix Romy Schneider koja se dodeljuje mladim nadama filma.

 

“Svako ko nešto zna o filmu mora da se divi njenoj neverovatnoj mogućnosti transformacije”, napisao je o Romy Šnajder filmski kritičar Marin Hemdorf.

 

 

foto: Profimedia

izvor:stil.kurir.rs

0 384

Poslednjih meseci se spekulisalo da je Radu njen dugogodišnji izabranik prevario, te da ga je izbacila iz stana, ali i da je posegnula za tabletama.

Rada Manojlović i Haris Berković, prošli su kroz burno razdoblje kada je u pitanju emotivni život. Posle raznih špekulacija i priča o njihovom odnosu i raskidu, ostalo je nedorečeno da li su oni još uvek zajedno ili su se konačno razišli. Sve do sada.

 

Napokon, Haris se opustio i nabacio nekoliko kilograma viška, što je svojstveno muškarcima koji su u stabilnoj vezi. Zbog toga su ga upitali da li to Radi smeta, a on je odgovorio:

 

– Ne za sad. Uživamo. Kod nas je sve u redu, živimo zajedno – rekao je Haris.

 

Ovime je stavio tačku na sve priče koje su o njima kružile. Da li to znači da ćemo Radu uskoro videti u venčanici? Ostaje da vidimo.

Izvor: Pink.rs

0 341

Svi vole dobru priču o uspehu, a još više je vole ako je glavni junak morao da prevaziđe određene teškoće

Ako pogledate svoju fascinaciju poznatim ličnostima, možete primetiti da one predstavljaju izvesni “signal za uspeh” za obične ljude. Svi vole da kopiraju one koji su osvojili slavu i bogatstvo. Neke od tih zvezda koje svi vole mogu biti posebno uticajne na ljudske živote, zahvaljujući svojim pričama o prevazilaženju “loših karata” koje im je podelio život.

Svi vole dobru priču o uspehu, ali vole i kada određene ličnosti predstavljaju više od modne ikone i kad mogu da sami pokažu primere “svojih običnih života” i “samo prihvatanja”. Ovde je 14 poznatih ličnosti kojima se svi dive baš zbog toga.

1. Karolina Kurkova

Češki model, Karolina Kurkova je najpoznatija po svojim nastupima na revijama brenda “Victoria’s Secret”. Ali, ako ste ikada pažljivo pogledali njene slike (iako nisu u časopisima), verovatno ste primetili da ova divna dama nema pupak. Ovo je zbog operacije koju je imala u detinjstvu, najverovatnije zbog fiksiranje kile.

2. Melani Gajdos

Genetska bolest koja menja ceo izgled može da slomi mnogo ljudi, ali Melani Gajdos je to prihvatila. Ona je 28-godišnji model koji ima ektodermalnu displaziju, skoro je slepa, i ćelava je zbog alopecije. Ipak je u velikoj meri tražena da bude model na revijama velikih brendova. Melani je bila model Judžinu Rekuenku, pozirala je za magazin “Galore”, “Cosmopolitan” i učestvovala na nedelji mode u Njujoku.

Genetska bolest koja menja ceo izgled može da slomi mnogo ljudi, ali Melani Gajdos je to prihvatila Foto: Profimedia/Barcroft Media

3. Megan Foks

Ko god da je mislio da jedna od najlepših glumica Holivuda nema nikakvih mana, biće iznenađen kad čuje da Megan ima deformaciju stopala. Megan Foks pati od udubljenih palčeva. Zapanjujuća glumica je imala nizak nivo samopouzdanja zbog toga, ali je naučila da ceni svoje telo u punom obliku.

4. Silvester Stalone

Možemo da raspravljamo o glumačkoim sposobnostima gospodina Stalonea, ali niko ne može da porekne da je Stalone postao ikona filmova iz 90-ih godina. Ali pre toga, on je morao da prevaziđe borbu sa oštećenim nervima u licu, jedna polovina njegovog lica se jedva kreće. To je njegovom karakteru Ramba dalo pečat.

Glumac Silvester Stalone (levo) sa Arnoldom Švarcenegerom (desno) Foto: AP/Tanjug

5. Sil

Teško je zanemariti ožiljke koji se nalaze na Silovom licu, a ako ste mislili da su to ožiljci od akni, pogrešili ste. Sil pati od jedne vrste lupusa, “discoid lupus erythematosus” (DLE). To je hronično stanje koje uključuje zapaljenje i ožiljke na koži koja je izložena suncu.

6. Paola Antonini

U 2014. godini, ova zapanjujuća mlada dama je izgubila deo noge nakon što ju je pregazio vozač koji je bio pijan. Ali u situaciji u kojoj bi mnogi ljudi odustali, ona se izdigla, napravila je odličnu karijeru kao model i sada se zalaže za pozitivan pristup telu. Pogledajte koliko je radosti u njenim fotografijama.

Paola Antonini je napravila odličnu karijeru kao model i sada se zalaže za pozitivan pristup telu Printskrin: Instagram/paola_antonini

7. Lili Alen

Ova izuzetno talentovana pevačica ima puno rizičnih kostima u svojim emisijama, fotografijama i na crvenom tepihu. Obično nosi dubok dekolte, tako da svi mogu da vide njenu deformaciju, njenu treću bradavicu.

Lili Alen ima treću bradavicu Foto: AP/Tanjug

8. Kejt Bosvort

Kejt Bosvort je osvojila srca nastupom u filmovima u “21”, “Šaptač” i “mladim Amerikancima”. Iako ne možete da skinete pogled sa nje, sigurno niste primetili da su njene oči različite boje. Kejt živi sa stanjem koje se zovu heterohromija, zbog koje je jedna od njenih boja plava, a druga braon.

Glumica Kejt Bosvort pati od heterohromije Foto: AP/Tanjug

9. Endi Garsija

Možda će zvučati kao priča iz knjige, ali voljeni Endi Garsija je zapravo rođen sa vezanim blizancem pričvršćenim na ramenu, na njegovim fotografijama sa plaže možete pronaći ožiljak od operacije od pre mnogo godina. Međutim, to ga nikada nije zaustavilo da glumi i ubija sve one gangstere.

Endi Garsija je rođen sa vezanim blizancem pričvršćenim na ramenu Foto: AP/Tanjug

10. Mila Kunis

Ova ikonična glumica, mama i tinejdžerska senzacija pati od hroničnog iritisa, postala je slepa na jedno oko. Ako pažljivo pogledate njene fotogrfije, uočićete razliku u boji između njenih očiju, što je rezultat tog stanja.

Mila Kunis je od tinejdžerske senzacije postlala ikonička glumica Foto: Tanjug/AP

11. Džerard Batler

Džerard Batler je imao operaciju kao dete da bi otklonio tinitus, zujanje u ušima. To je izazvalo da njegovo uho izgleda “čudno”. Iako za neke filmove mora mnogo da se šminka, za neke mu baš ta mala deformacija obezbeđuje uloge.

12. Milo Ventimilja

Svi su bar na kratko bili zaljubljeni u zvezdu serije “To smo mi”, ali on nije ostavljao takav utisak u svojim ranim godinama glume. Njegova usna se ne pomera pravilno zbog loše funkcije nervava. U osnovi, njegova gornja usna nema osećaj dodira.

13. Majls Teler

Tridesetogodišnji glumac ima veoma izražajne ožiljke na licu, a pošto je to važno za jednog glumca, svi su srećni što ga to nije zaustavio u karijeri. Ko bi želeo da propusti njegove brilijantne performanse u “Whiplash” ili “The Spectacular Now”?

14. Oven Vilson

Već je pomenuto da su crte lica ključne za razvoj glumačke karijere, ali još jedna poznata ličnost koja je uspela da izgradi karijeru uprkos tome je Oven Vilson. Njegov ozloglašeni nos je rezultat višestrukih preloma, a pomogao mu je da dobije brojne uloge.

Ozloglašeni nos Ovena Vilsona je rezultat višestrukih preloma, a pomogao mu je da dobije brojne uloge Foto: AP/Tanjug

izvor:(Telegraf.rs / Izvor: brightside.me)

0 207

Lepa Nursel Kose je svojim stavovima o braku i deci šokirala tursku javnost!

Već nakon desetak epizoda serije “Paramparčad” Keriman, čiju ulogu tumači Nursel Kose, je postala najomiljenija turska zloća. I definitivno se progurala u prvi red junaka te porodične drame.

 

A atraktivna Nursel, dama sa diplomom arhitekte stečenom na nemačkom univerzitetu, vinula se u zvezde, a onda otkrila i detalje o ulozi koja joj je donela slavu:

 

– Razumem tu ženu. Sama je i razvedena. Teško joj je. Ne ume da voli. Ni sebe ne voli. Ona je svoj najveći neprijatelj. Čak sam sigurna i da u svakoj kući ima po jedna Keriman – objašnjava Nursel koja je napustila arhitekturu i u Nemačkoj osnovala prvi ženski kabare za koji sama piše.

Kako kaže, između nje i uloge Keriman postoje brojne sličnosti, budući da obe poseduju neiscrpnu energiju i jedinstven pogled na život:

 

– Lepa sam žena. I pametna. Pa verovatno zbog tih karakteristika i kažu da sam seksi, a isto tako i Keriman muškarci smatraju seksi – kaže bez imalo ustezanja.

Iako je više od jedne decenije u vezi sa nemačkim violinistom Ulrihom Mertinom koji se zbog nje preselio u Istanbul i osnovao orkestar, Nursel ne veruje u brak:

 

– Brak je institucija i na njega gledam sa strahom. Jer ovako, ako veza zapadne u krizu, čovek može da spakuje kofer i mirno ode – otkriva glumica i dodaje da ipak partnera naziva mužem:

 

– Moj muž, violinista Ulrih Mertin vrlo dobro je naučio turski. Nije mogao bez mene, pa kad sam počela da radim u Turskoj, spakovao se i došao za mnom u Istanbul. Ovde je osnovao mali orkestar i nastavio da radi. Odlično se uklopio, ima svoje društvo, čak i hoda kao Turčin. I svuda ga oslovljaju sa brate. I sad za sebe tvrdi da je Turčin u nemačkom kalupu – rekla je glumica, a zatim otkrila kakav stav ima prema roditeljstvu:

 

– Ne žalim što nemam decu. Tetka sam bratovoj i sestrinoj deci. Od njih sam videla koliko je majčinstvo teško zanimanje – kratko je prokomentarisala Nursel.

( GLOSSY.RS/DNEVNIK.HR, LEPA I SREĆNA )

0 261

Da li ih prepoznajete?

Iako više nisu tako popularne kao što su bile u “zlatno vreme” meksičkih sapunica, glumice i dalje aktivno glume u serijama. Kako bi izgledale što mlađe, navodno su se podvrgnule brojnim operacijama.

Meksičke sapunice su 90-ih godina bile pravi hit, a mnogi se i danas rado sećaju njihovih omiljenih likova. Njihove tužne priče su nas svaki dan prikovale za male ekrane.

 

Popularnu “zlobnicu” je odigrala glumica Gabriela Spanic (45), lik Marisol je glumila Erika Buenfil (54), Esmeraldu Leticia Calderon (49), Rosu Garsiu iz “Divlje ruže” je glumila Veronica Castro (65), a sirotu bogatašicu Konsuelo je glumila Victoria Ruffo (57). Evo kako te glumice izgledaju danas.

 

Gabriela Spanic

 

Naša publika je bila posebno oduševljena Gabrielom Spanic koja ima hrvatske korene. Ova nagrađivana glumica je najpoznatija po ulozi Zlobnice serije iz 1998. godine.

Poslednje četiri godine se nije pojavljivala na televiziji, a njeni fanovi je kritikiju zbog preterivanja s plastičnim operacijama. Gabrieli je, kako kaže, velik san da režira filmove i piše scenarije, pa planira povratak u televijski biznis, ali ovaj put “iza malih ekrana”.

 

– Osećam da će mi ova godina doneti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanešena – govori glumica koju su poslednjih godina zaobilazili producenti. Stranice tabloida je punila porodičnom situacijom i odnosima sa sestrom bliznakinjom Danijelom.

 

Erika Buenfil

 

Eriku Buenfil, većina pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je pre 20 godina bila neverovatno popularna.

Marisol je bila devojka koja je od posledica nesreće u detinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet jedne sapunice.

 

Uloga Marisol pomogla joj je da se izvuče iz teške depresije i zavisnosti o alkoholu za kojim je posegnula zbog nesrećne ljubavi. Erika i danas glumi u serijama.

 

Leticia Calderon

 

Leticia je za vreme snimanja “Esmeralde” imala 29 godina.

Tada je bila na samom vrhuncu svoje karijere, a zbog pritiska slave se počela drogirati. Sama Leticia je otkrila da je za vreme snimanja bila na kokainu.

Iako više nije tako popularna kao što je bila u to vreme, Leticia i dalje aktivno glumi u sapunicama. Godine 2005. je napravila dužu pauzu kako bi se u potpunosti posvetila svom sinu Lukianu koji je rođen sa Daunovim sindromom.

Veronika Kastro

 

Veronika je karijeru započela još 1966. godine, a ostvarila je uloge u brojnim filmovima i telenovelama, a za svoj rad je osvojila mnoge filmske nagrade.

Fanovi je najviše pamte po glavnoj ulozi u telenoveli “Divlja ruža”, i ulozi Eme Kostrere u televizijskoj seriji “Žene ubice”.

Viktoria Rufo

 

Viktoria je svoju glumačku karijeru započela 1980. godine u telenoveli “Konflikti jednog doktora”. Publika je poznaje kao “Konsuelo” iz sapunice Sirota mala bogatašica iz 1995. godine. U seriji, Konsuelo je poput Pepeljuge i glumi sluškinju maćehi i dvojici polubraće. Konsuelo je na početku “ružno pače”, a kasnije se pretvara u pravu lepoticu.

Viktoria je punih trideset godina radila za produkcijsku kuću Televisa tokom kojih je snimila niz sapunica.

izvor:stil.kurir.rs

0 217

Zgodni turski glumac Burak Ozčivit uselio se u devojački dom svoje supruge, a već na prvi pogled jedno je sigurno – u ovakvo luksuznom stanu sve je podređeno njihovom uživanju.

Prošlo je više od mesec dana od venčanja popularnog turskog glumačkog para Fahrije Evdžen i Buraka Ozčivita, ali interesovanje za njihov život ne opada. Tako je pravu provalu oduševljenja izazvala Fahrijina promena prezimena na društvenim mrežama: ona je, naime, svom prezimenu dodala muževljevo Ozčivit, piše Lepa&Srećna.

 

 

 

Fahrije je stan u kvartu Istinje na evropskoj strani kupila mnogo pre nego što je na setu Dnevnika ljubavi upoznala Buraka, koji je srca gledalaca već bio osvojio ulogom Bali-bega u Sulejmanu Veličanstvenom. Između njih je odmah proradila snažna hemija koja je obojila celu seriju, a ono što se posle događalo ličilo je na pravu bajku.

 

 

Dupleks potkrovlje ima 240 kvadrata i prelepu terasu sa koje puca pogled na grad. U donjem delu su salon, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i ostava. A na gornjem su radna soba, kupatilo, garderoba i još jedna ogromna spavaća soba iz koje se izlazi na terasu sređenu za letnje uživanje, te ne čudi što tokom toplih dana Fahrije uglavnom boravi na gornjem nivou.

 

Veći deo nameštaja je od punog drveta, specijalno rađen za taj prostor. Neke stvari su brendirane, poput bež kauča i taburea u salonu. Ipak, uspela je da različite stilove skladno uklopi.

Dopada mi se da budem okružena detaljima iz osmanlijskog perioda“, kaže glumica u čijem domu jedan zid krasi kaftan ‘Šeherezada’, Burakov poklon vredan oko 10.000 evra, kojim je svoju dragu iznenadio za jedan rođendan. “Fahrije je upravo odbranila diplomski rad vezan za svakodnevni život u osmanlijsko vreme“, objasnio je tada razlog velikog truda da se domogne skupocenog kaftana.

 

 

Nedaleko od tog ljubavnog kaftana stoji masivan starinski sanduk nabavljen u jednoj od brojnih istanbulskih antikvarnica. I sve to je dopunjeno mirisnim svećama i figurama slonova.

 

Porodica mojih slonova uvećava se iz dana u dan”, otkrila je glumica svoju strast za skupljanjem figura koje donose sreću.

 

 

U celom domu su tapete, a u salonu su dva zida prekrivena tapetama različite boje.

 

Po meni, tapete domu daju toplinu”, objašnjava glumica koju smo upoznali kao Nedžlu u seriji ‘Kad lišće pada’.

 

 

Dok se u dupleks nije uselio Burak, savršen dan za Fahrije, kako je otkrila u jednom intervjuu, bio je onaj proveden kod kuće u maženju svojih maca Čika iČike, koji se bez ograničenja baškare po celom stanu. I one su, kaže, navikle samo na nju, pa kad u kuću dođu nepoznate osobe, utočište potraže na velikoj terasi.

 

 

Njeni obožavaoci, ljubitelji životinja, sasvim su sigurni da Buraka više ne smatraju strancem, kao ni njegovog psa koji se doselio s njim.

 

 

( IZVOR: LEPA & SREĆNA )

0 2919

O privatnom životu Dina Merlina malo se zna, pa tako rijetko ko zna i da u braku sa suprugom Lejlom ima dvoje djece, sina Hamzu i kćerku Naidu.

Njegova djeca se nikada nisu eksponirali javno, a Dino se uvijek trudio da svoj porodičan život drži van javnosti.

Njegov sin Hamza ima 26 godina i nema namjeru da krene očevim stopama i da se bavi muzikom.

On je u Turskoj prijestonici studirao Menadžment i političke nauke, ali se školovao i u Berlinu. Sve vrijeme je dio tima svog oca gdje učestvuje u svim projektima.

Hamza je vrlo lijep i uspješan momak, ali djevojke, moramo vas razočarati jer već 7 godina uživa u ljubavi sa prelijepom crvenokosom Dženetom.

(Alo.rs)

0 499

Žena voditelja Ognjena Amidžića još jednom je opravdala titulu jedne od najatraktivnijih poznatih dama sa naših prostora. Naime, za odlazak na žurku jednog magazina, Danijela je odabrala seksepilnu ciklama haljinu sa toliko visokim šlicom da niko nije mogao da skrene pogled sa njene figure.

Ognjen se nije odvajao od svoje supruge, koja se sve vreme osmehivala dok su je fotografisali.

Izvor: Kurir.rs

RANDOM POSTS

0 3468
Obradujte svoje ukućane preukusnim mirisnim kiflicama. Neka jesen uđe u vaš dom na pravi način, uz fine mirise jesenjeg voća. Potrebno je: 300-400 g brašna ...
error: Content is protected !!
Inline
Inline