Šta obući za letnje venčanje: 5 trendi predloga

Šta obući za letnje venčanje: 5 trendi predloga

0 629

Sezona venčanja je u punom jeku.

Ako vas ovog leta očekuju venčanja, imamo za vas nekoliko modernih predloga. Neveste moraju da odaberu odgovarajuću venčanicu koja će biti u skladu sa temom venčanja, ali gosti na sreću, nisu opterećeni takvom odgovornošću.

Imamo za vas nekoliko stilskih predloga ukoliko još uvek niste odlučile šta da obučete za venčanje svoje prijateljice.

Odelo poput pidžame
Odelo poput pidžame

Trend koji je dugo favorit od strane street style zvezda. Odela od svile koja izgledaju kao pidžame su idealan način da izgledate lepo i moderno i osećate se udobnije od svih gostiju na venčanju.

Predlažemo da „pidžame“ stilizujete velikim i upečatljivim naušnicama i cipelama sa visokom potpeticom. Obratite pažnju na modele sa predivnim tropskim printom.

Kombinezon
Kombinezon

Kombinezon je odavno postao pravi klasik. Ovaj odevni komad je čest izbor zvezda koje ga rado nose umesto haljine. Moderan kombinezon nosite sa sandalama i modernom torbom, a kada prođe venčanje možete ga stilizovati na drugačiji način i nositi na muzičkim festivalima.

Krop - top i suknja ili pantalone sa visokim strukom
Krop – top i suknja ili pantalone sa visokim strukom

Krop top je ušao u naše ormare pre dve godine i neće brzo izaći. U kombinaciji sa širokim pantalonama ili midi suknjama, u stanju je da kreira savršeni stajling za venčanje. Dok će svi ostali gosti biti iscrpljeni od vrućine u svojim haljinama sa korsetima, vi možete graciozno šetati sa čašom u jednoj ruci i fantastičnom klač torbom u drugoj.

Lakonska haljina
Lakonska haljina

Haljina ravnog kroja bez suvišnih detalja je klasičan odevni komad koji treba da bude u ormaru svake žene. Ako se to još nije desilo, onda je venčanje prijatelja odlična prilika da ispravite ovu situaciju. Da biste se osećali prijatno, kombinujte ovu haljinu sa modernim papučama.

Svilena slip haljina
Svilena slip haljina

Slip haljina ne napušta svoju modnu poziciju. Za večanje predlažemo da odaberete kvalitetnu haljinu od svile i nosite je u kombinaciji sa modernim sandalama. Kada prođe venčanje, ovu svestranu haljinu možete nositi sa patikama i čoker ogrlicom.

Izvor:zenskimagazin.rs