Najslađi način da iznenadite svog partnera na dan venčanja

Najslađi način da iznenadite svog partnera na dan venčanja

0 401

Nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno, i nešto skriveno u cipeli… Drage dame, ukoliko uskoro stajete na ludi kamen, isprobajte novi trend koji je zavladao među mladama, koji će učiniti da zajednički život započnete na najlepši način.

Organizacija venčanja nimalo nije laka. Treba se pobrinuti oko svakog detalja jer svi želimodan kao iz bajke. Međutim, često u toku priprema zaboravimo na osobu pored sebe i ne posvetimo joj dovoljno pažnje. Zato, u narednim redovima pročitajte kako na krajnje neobičan način možete ispraviti tu grešku i izmamiti osmeh na licu vašeg dragog.

Šta je potrebno da uradite:

Dan pre venčanja, ubacite simpatičnu poruku u cipelu budućeg supruga. Ujutru kada ih obuje, prijatno će se iznenaditi i raznežiti. Možda će vam u ovom zanimljivom poduhvatu biti potrebna pomoć prijatelja.

Mali gest pažnje na dan venčanja...

Mali gest pažnje na dan venčanja…

Šta nikako ne treba da uradite:

Nije trenutak da svog dragog podsećate da stavi plavu kravatu ili cvet na reveru. Ideja je da napišete nešto kratko, ali slatko što će na pravi način preneti uzbuđenje koje vas obuzima. Izrazite sreću što ćete ostatak života provesti baš u njegovom zagrljaju.

Zašto da učinite ovaj gest:

Pripreme za venčanje uvek donose puno stresa i nervoze, pa se često zapitamo šta nam je to trebalo u životu. A onda se setimo da sve to organizujemo zbog ljubavi koju osećamo prema partneru. Ova kratka poruka ne iziskuje puno vremena, a veoma je lep način da se zahvalite svom budućem suprugu i opustite ga pre ceremonije sklapanja braka. Sigurno ćete ga kupiti ovim gestom, a tek kada vas vidi u glamuroznoj venčanici… Pamtiće ovaj dan samo po lepom!

izvor:citymagazine.rs