Modni priručnik: Ovo su savršene jesenje haljine za svaki tip građe (FOTO)

Modni priručnik: Ovo su savršene jesenje haljine za svaki tip građe (FOTO)

0 360

Pronađite svoju savršenu jesenju haljinu!

Dolazak jeseni ne znači kraj dobrih outfita jer dani koji dolaze pružaju novu koncepciju u kojoj vlada harmonija boja i miks neobičnih formi.

A, jesenja sezona nikada nije bila bogatija i zanimljivija – bar kada je reč o haljinama koje ćemo nositi tokom narednih dana!

Naime, haljine su odevni predmet koji je uvek pravi pogodak, nosive su u svim prilikama, i u nedostatku vremena za spremanje su najbolje rešenje. Sve što treba je da odaberete prve svega udobnu haljinu, kvalitetnu i trendi.

Izbor je veliki, a mi vam donosimo nekoliko različitih krojeva haljina za jesen među kojima ćete sigurno pronaći svoj idealni model.

# “Prerija” model

Popularni Prerija model idealan je za vitke i visoke devojke s manje istaknutim oblinama. Zbog maštovitih detalja koji kombinuju kaubojski i viktorijanski stil, nećete morati preterano da mozgate oko dodataka i odabira obuće.

# Haljina na preklop

Haljina na preklop pristaje gotovo svakoj silueti, ali ipak najbolje stoji devojkama s figurom peščanog sata.

# Kratka haljina sa karnerom

Za devojke nižeg rasta kraće haljine s ukrasnim karnerom su odličan izbor. Ako uz njih iskombinujete mrežaste čarape, garantujemo vam more komplimenata.

# Haljina A kroja

Ukoliko imate kruškast oblik tela, idealan izbor za vas je haljina A kroja koja će na najbolji način istaći vaše najbolje atribute.

izvor:cosmopolitan.rs